På tur omkring Flamingo Naturpark
Udsigt ud over det flade landskab fra Flamingo Naturpark

Oplevelser i nærheden

Flamingo Naturpark ligger i et naturskønt område, lige midt i Naturpark Nissum Fjord. Og når du nu alligevel skal på tur, så er der også rigtig mange andre oplevelser lige i nærheden.

Fru Pedersens Have

Fru Pedersens Have - entré 75 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 3 km.
Adresse: Skalstrupvej 36, 7570 Vemb.

Årets haveoplevelse 2019 ved Copenhagen Garden Award. Kendt fra TV MIDTVEST. 11.000 kvm landbohave. Haven emmer af romantiske stemninger, spændende skurvogne og lysthuse. Overalt ses hyggelige stilleben/opstillinger med romantiske havemøbler og genbrug. En have, hvor livet leves i, med alt hvad havehjertet begærer og oplevelser for alle sanser. Prisen inkluderer kaffe og kage.

Skærum Mølle

Skærum Mølle - entré 75 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 6 km.
Adresse: Skærum Møllevej 4, 7570 Vemb.

Der hvor Lilleåen møder Storåen, ligger Folkeuniversitescentreret Skærum Mølle. Dets historie går tilbage til middelalderen og tidligere hørte det under Nørre Vosborg. På stedet kan man besøge Teglværksmuseet, Per Kirkeby-huset - en teglstensskulptur for sten og stjerner samt Den Gamle Brugs. Pris er inkl. rundvisning og kaffe m/ kage.

Nørre Vosborg

Nørre Vosborg - entré 75 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 7 km.
Adresse: Vembvej 35, 7570 Vemb.

Midt i den barske natur står Nørre Vosborg dér, som i et eventyr, i det dejligste fjordlandskab med smukke bygninger og et haveanlæg. Herregårdens kulturarv og enestående arkitektur afspejler 800-års danmarkshistorie. Her i Vestjylland har barske forudsætninger og stærke personligheder skabt en særlig kultur og ånd omkring Nørre Vosborg. Prisen er inkl. en guidet rundvisning.

Hedekaffe

Hedekaffe - 75 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 9 km.
Adresse: Ulfborg Kirkebyvej 1, 6990 Ulfborg.

Hedekaffe er en lille familievirksomhed, der lægger stor vægt på kvalitet fremfor kvantitet. På det åbne kafferisteri kan gæsterne se, hvordan kaffen ristes. Efter flere år har de nu finjusteret kaffebønner og ristning og er nået frem til den bløde langtidsvirkende smag, som er Hedekaffens særlige kendetegn. Spis på Café Heden. Grupper min. 10 pers. Prisen er inklusive kaffe og kage (i åbningstiden).

VW retro museum

VW Retro Museum - entré 75 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 14 km.
Adresse: Industriarealet 10-12, 6990 Ulfborg.

VW Retro Museum udstiller seje folkevogne samt retro, vintage og nostalgi fra 1950 - 1980. Gæsterne kan fordybe sig i de flotte folkevogne og campingudstyr. Se VW-campingbussen og B&O’s gamle fabriksbrandbil og genoplev 70’ernes købmandsbutik samt møbler og elektronik fra perioden. I cafeen kan man købe sig en kop kaffe. Prisen er inkl. en guidet rundvisning.

Hornvarefabrikken

Hornvarefabrikken

Distance fra Flamingo Naturpark: 15 km.
Adresse: Storbjergvej 2, 7650 Bøvlingbjerg

På værkstedet værner vi meget om det gamle håndværk og den viden, som er oparbejdet gennem årene. Maskiner er løbende kommet til gennem årene og har gjort produktionsprocessen kortere. Arbejdsprocesserne på værkstedet er dog stort set de samme, som for 200 år siden, hvor husflidsarbejdet var meget udbredt på disse egne. Du kan besøge værkstedet året rundt inden for butikkens åbningstid.

Strandingsmuseet St. George

Strandingsmuseumm St. George - entré 70 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 30 km.
Adresse: Vesterhavsgade 1E, 6990 Ulfborg

Det prisbelønnede museum ligger ud til Vesterhavet. Hør fortællinger om strandingerlangs vestkysten og kystbefolkningens møde med søfolk og varer fra hele verden. Lær om historiens værste strandinger der skete i 1811, da linjeskibene St. George og Defence forliste ved Thorsminde. Oplev storslået udsigt fra museets tårn og besøg museumsbutikken. Guidet rundvisning kan tilkøbes.

Café Flamingo

Mad i nærheden

Hvis Café Flamingo ikke har åbent (kun weekender og i forbindelse med selskaber), er her en liste over andre muligheder:
Holstebro Golfcafé & Restaurant Råsted
Cafe Heden Ulfborg Kirkeby, hvor man kan se kafferisteriet.
Nørre Vosborg Vemb
Smag & Sans, Vemb Kultur- og Forsamlingshus
Havanna Grill og Pizza Vemb
Restaurant Vestkysten Thorsminde
Cafe Odden Gjellerodde Lemvig