Busselskab til Flamingo Naturpark
Busselskab i Flamingo Naturpark

Arranger bustur til Flamingo Naturpark

Flamingo Naturpark har en enestående historie. Den er skabt af ulykkelig kærlighed, der heldigvis endte lykkeligt. Efterfølgende er den udbygget som et resultat af en dum konkurrence imellem to mænd. Og så har den også lagt græs til både Kim Larsen, Poul Krebs, nogle af de mest vindende travheste i Danmarkshistorien og mange flere. Kom på rundvisning og hør alle historierne, bl.a. også om hvordan en virkelig hændelse pludselig slog "Den lille havfrue" af pinden for at gøre plads til "Mosekonen".

Vi tilbyder også dejlig mad i vores pavillon "Café Flamingo". Her kan I nyde frokosten og evt. eftermiddagskaffen med udsigten ud over den flotte have.

Prisen pr. pers. er 75 kroner. Det inkluderer entre og rundvisning. Priserne på mad, kan I finde her. I kan også sende en besked eller ringe til os for at høre nærmere.

Knud Christensen: 29 44 66 36. / Café Flamingo: 71 94 53 33.

Men hvis I lige mangler at besøge et sted eller to mere, når I nu alligevel er på tur, så er der masser af muligheder lige i nærheden. Herunder kan I se nogle af dem:

Fru Pedersens Have

Fru Pedersens Have - entré 75 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 3 km.
Adresse: Skalstrupvej 36, 7570 Vemb.

Årets haveoplevelse 2019 ved Copenhagen Garden Award. Kendt fra TV MIDTVEST. 11.000 kvm landbohave. Haven emmer af romantiske stemninger, spændende skurvogne og lysthuse. Overalt ses hyggelige stilleben/opstillinger med romantiske havemøbler og genbrug. En have, hvor livet leves i, med alt hvad havehjertet begærer og oplevelser for alle sanser. Prisen inkluderer kaffe og kage.

Skærum Mølle

Skærum Mølle - entré 75 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 6 km.
Adresse: Skærum Møllevej 4, 7570 Vemb.

Der hvor Lilleåen møder Storåen, ligger Folkeuniversitescentreret Skærum Mølle. Dets historie går tilbage til middelalderen og tidligere hørte det under Nørre Vosborg. På stedet kan man besøge Teglværksmuseet, Per Kirkeby-huset - en teglstensskulptur for sten og stjerner samt Den Gamle Brugs. Pris er inkl. rundvisning og kaffe m/ kage.

Nørre Vosborg

Nørre Vosborg - entré 75 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 7 km.
Adresse: Vembvej 35, 7570 Vemb.

Midt i den barske natur står Nørre Vosborg dér, som i et eventyr, i det dejligste fjordlandskab med smukke bygninger og et haveanlæg. Herregårdens kulturarv og enestående arkitektur afspejler 800-års danmarkshistorie. Her i Vestjylland har barske forudsætninger og stærke personligheder skabt en særlig kultur og ånd omkring Nørre Vosborg. Prisen er inkl. en guidet rundvisning.

Hedekaffe

Hedekaffe - 75 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 9 km.
Adresse: Ulfborg Kirkebyvej 1, 6990 Ulfborg.

Hedekaffe er en lille familievirksomhed, der lægger stor vægt på kvalitet fremfor kvantitet. På det åbne kafferisteri kan gæsterne se, hvordan kaffen ristes. Efter flere år har de nu finjusteret kaffebønner og ristning og er nået frem til den bløde langtidsvirkende smag, som er Hedekaffens særlige kendetegn. Spis på Café Heden. Grupper min. 10 pers. Prisen er inklusive kaffe og kage (i åbningstiden).

VW retro museum

VW Retro Museum - entré 75 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 14 km.
Adresse: Industriarealet 10-12, 6990 Ulfborg.

VW Retro Museum udstiller seje folkevogne samt retro, vintage og nostalgi fra 1950 - 1980. Gæsterne kan fordybe sig i de flotte folkevogne og campingudstyr. Se VW-campingbussen og B&O’s gamle fabriksbrandbil og genoplev 70’ernes købmandsbutik samt møbler og elektronik fra perioden. I cafeen kan man købe sig en kop kaffe. Prisen er inkl. en guidet rundvisning.

Hornvarefabrikken

Hornvarefabrikken

Distance fra Flamingo Naturpark: 15 km.
Adresse: Storbjergvej 2, 7650 Bøvlingbjerg

På værkstedet værner vi meget om det gamle håndværk og den viden, som er oparbejdet gennem årene. Maskiner er løbende kommet til gennem årene og har gjort produktionsprocessen kortere. Arbejdsprocesserne på værkstedet er dog stort set de samme, som for 200 år siden, hvor husflidsarbejdet var meget udbredt på disse egne. Du kan besøge værkstedet året rundt inden for butikkens åbningstid.

Strandingsmuseet St. George

Strandingsmuseumm St. George - entré 70 kr.

Distance fra Flamingo Naturpark: 30 km.
Adresse: Vesterhavsgade 1E, 6990 Ulfborg

Det prisbelønnede museum ligger ud til Vesterhavet. Hør fortællinger om strandingerlangs vestkysten og kystbefolkningens møde med søfolk og varer fra hele verden. Lær om historiens værste strandinger der skete i 1811, da linjeskibene St. George og Defence forliste ved Thorsminde. Oplev storslået udsigt fra museets tårn og besøg museumsbutikken. Guidet rundvisning kan tilkøbes.

Café Flamingo

Spis i Flamingo Naturpark

Café Flamingo er Flamingo Naturparks egen café, der står på pæle halvvejs ud i en af vores søer. Her kan jeres selskab nyde et dejlig måltid mad i det skønne omgivelser. Vi anbefaler at I begynder dagen med en dejlig middag, får en rundvisning i haven og slutter af med eftermiddagskaffe. Se hvad vi kan tilbyde jer her. Eller ring tlf. 71 94 53 33 - eller send en mail. Vi glæder os til at servicere jer.