Dyrene i Flamingo Naturpark
Svaner i Flamingo Naturpark

Dyr i haven

Vi har ingen flamingoer. Navnet, Flamingo Naturpark, kommer af at ejeren engang havde Flamingo Pub i Holstebro, som var den beværtning udenfor København, hvor De Forenede Bryggerier havde deres største omsætning. Siden startede han også Stutteri Flamingo, hvor vi ikke opdrættede flamingoer, men nogle af de mest vindende travheste i Danmark. Læs mere om Flamingo Knud her.

Til gengæld er der mange andre dyr, der endten bor her fast, eller som kommer og besøger os. Vi elsker dyr, og synes de er så hyggelige. Så hvis du kender nogen, der leder efter et nyt og godt hjem til deres dyr, så er de meget velkomne til, at komme forbi med dem. Kontakt os gerne inden.

Vi har stadig heste fra dengang vi var elitestutteri. Men derudover kommer der også mange gæster forbi haven til vores store fornøjelse. Der kigger tit rådyr, dådyr og krondyr forbi. Vi har et svanepar, der har slået sig ned i haven fast hver sommer. Vi har en påfugl, forskellige ænder, og alverdens fugle. Bl.a. kiggede en isfugl forbi, som gav mig lov til, at tage et billede af den. Det var en stor oplevelse.

Tja, alle er velkomne i Flamingo Naturpark.

...