Handelsbetingelser i Flamingo Naturpark
Luftbillede af Flamingo Naturpark

Handelsbetingelser og Privatlivspolitik hos Café Flamingo

HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger

Café Flamingo
Skalstrupvej 10B
7570 Vemb
CVR nr.: 41049189
Telefon:
Email: cafe@flamingonaturpark.dk


Priser

Hos Café Flamingo tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.


Betaling

Cafe Flamingo modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Bankoverførsel. Betalingen vil blive trukket på din konto, når varen bestilles. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


Levering

Vi sender en mail med billetterne pr. email. Hvis du ikke modtager dine billetter kort tid efter din bestilling, skal du rette henvendelse til cafe@flamingonaturpark.dk.


Fortrydelsesret

Et billetkøb er som udgangspunkt bindende i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a", men hos Café Flamingo kan du refundere dit køb op til 48 timer før arrangementet starter. Dette kan udelukkende ske ved at udfylde denne fortrydelsesformular, som kan udfyldes online og sendes pr. email til cafe@flamingonaturpark.dk. Du kan læse mere om retningslinjerne for køb af billetter på forbrug.dk (åbner i nyt vindue)


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Overdragelse

Det er, jf. "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer", ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark. Det betyder bl.a., at det er forbudt at videresælge billetter med fortjeneste. Læs mere her.
Du kan dog lovligt overdrage din billet til en anden. Ønsker du at overdrage din billet til en anden, så kontakt venligst cafe@flamingonaturpark.dk.


Aflysning

I tilfælde af aflysning i tilfælde af sygdom eller andet, får du naturligvis det fulde beløb refunderet. Du kan også vælge at flytte billetten til en anden dag. Det påhviler Café Flamingo at give besked hurtigst muligt i tilfælde af aflysning af et arrangement.


Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ (åbner i nyt vindue)
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: cafe@flamingonaturpark.dkPRIVATLIVSPOLITIK

Udgiver
Cafe Flamingo
Skalstrupvej 10B
CVR: 41049189
+45
cafe@flamingonaturpark.dk
Dataansvarlig: Kevin Kjær Lauridsen


DATAINDSAMLING

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en person. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer samt når du benytter følgende: Webshopsalg.

Vi benytter udelukkende cookies i forbindelse med bestilling af rundvisning eller årdkort / gavekort. Derudover benytter vi Google analytics for at blive klogere på, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. I den forbindelse er der også cookies. Hvis du bruger vores kontaktformular eller bestiller en rundvisning med tilhørende mad eller et årskort / gavekort, så gemmer vi dit navn og din email-adresse, så vi kan vende tilbage til dig. Af hensyn til vores forpligtelser overfor Skat, gemmer vi dine oplysninger i fem år.

Kontaktformularer
Når du benytter vores kontaktformularindsendelsesmuligheder på hjemmesiden lagres disse samt sendes til vores mailsystem, for at vi kan besvare dine spørgsmål. Kontaktformularerne benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lign. uden du efterspørger dette og din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er relevant for emnet, samt har din fulde godkendelse.


UNDERDATABEHANDLERE

(Hvem vi deler dine data med)

BEHANDLER FUNKTION LAND DATADELING
Dinero Regnskabsstyring Danmark Økonomi og CVR-data
One.com Hosting af hjemmeside og email Danmark Webhotel filer, SQL data, backups og emails
Freepay.dk Modtage online betalinger Danmark Transaktions og ordredata

DATAOPBEVARING

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Vores første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

Databeskyttelse
Vi sætter pris på din data, ligesom vi gør med vores egen, så vi beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret: SSL Kryptering

Dataopbevaringslængde
Hvis du bestiller billetter til rundvisning og tilhørende frokost, opbevarer vi dit navn og email-adresse i fem år af hensyn til vores forpligtelser overfor Skat. Vi bestræber os på at slette e-mail-korrespondancer senest en måned efter konversationen har mistet sin relevans - f.eks. efter et evt. arrangement har fundet sted eller det er klart at et arrangement ikke vil finde sted.

Databrudsprocedurer
One.com er databehandler og ansvarlig for at sikre de data, der indsamles om dig. De er forpligtede til, at give Café Flamingo besked om enhver mistanke om databrud indenfor 24 timer. Herefter vil Café Flamingo straks give besked videre til alle berørte kunder - og senest indenfor 72 timer.


DATARETTIGHEDER

Export og sletning af data
Du har ret til indsigt i den data, vi opbevarer om dig. Du kan bede om at få eksporteret en fil med de personlige data, vi har liggende, heriblandt alt data du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Kontakt den dataansvarlige via email eller telefon angivet øverst på denne side.