Café Flamingo tilbyder
Café Flamingo er åben

Velkommen til Café Flamingo

For selskaber

Café Flamingo ligger i den skønne pavillon lige ud til en af søerne i Flamingo Naturpark. Her kan man nyde en dejlig frokost, og så evt. komme på rundvisning i haven, inden man kommer tilbage og får kaffe og kage efter rundvisningen. Se hvad vi kan tilbyde her.

Det er muligt at få frokost eller kaffe og kage alle dage, hvis man kommer som selskab på minimum 20 personer. Ellers har caféen kun åbent i weekenderne.

Der er også mulighed for at leje lokalerne til konfirmation, bryllup eller andre former for festligheder.

Hvis I kommer i busselskab er der også mulighed for andre spændende oplevelser lige i nærheden. Se mere om dem her.

Eller se hvad der er af andre oplevelser i nærheden.

For besøgende i parken

Vi glæder os meget til at se dig i Flamingo Naturpark. Caféen har åbent lørdag og søndag fra kl. - . Dog har vi lukket den sidste lørdag hver måned, da vi har brug for en fridag (vi har fuldtidsarbejde ved siden af). Vi tilbyder sandwich, thaimad og "dagens danske", som er en klassisk dansk ret.

Vi har et lille køkken og på travle tidspunkter, kan vi have svært ved at følge med. Så det kan være en fordel at bestille maden på forhånd - så sørger vi for at det er klar til I kommer. "Dagens danske" skal bestilles på forhånd. Men sandwich og thaimad kan vi lave på bestilling. Dog kan der være ventetid på travle dage.

Der er også mulighed for at bestille vores mad som take away. Så kan maden hentes ved indgangen til haven (skal ikke betale entré).