TV udsendelser om Flamingo Naturpark
Stuehuset i Flamingo Naturpark

Set på TV

Søren Rye: Fjumses Have

Vi mindes Kim Larsen i Flamingo Naturpark

Det startede da Knud Christensen "Flamingo-Knud" købte et værtshus i Holstebro, her lærte han Kim Larsen at kende. Knud kender også "Nålen", og “Nålen" har turneret landet rundt, sammen med Kim Larsen og været hans nabo i over 30 år. "Flamingo-Knud" og "Nålen" bliver derfor enige om at lave et mindearrangement på Knuds fødselsdag til ære for Kim Larsen.
(Kræver abonnement hos DK4)

Sendt første gang på DK4 d. 27.09.19

Vil skabe fransk paradis i Vestjylland

For nogleår siden besøgte Flamingo Knud Marie Antoinetes have ved Versaille i Paris. Han blev så betaget af haven, at han nu vil genskabe den i Vestjylland - med en gammel gravko og masser af tid.

Sendt første gang på TV MIDTVEST d. 11.02.20

Søren Rye: Fjumses Have

Søren Ryge: Fjumses have

Langt, langt ude i Vestjylland ligger der en have, der ikke ligner nogen anden. Johnny lavede den, fordi Fjumse var skredet, og Knud hjalp ham med en rendegraver. Efter 10 år var den færdig, og så kom Fjumse tilbage. Der er 15 vandhuller, en ruin, 800 tons kampesten og en jordbunke på størrelse med Akropolis. Plus alt det løse og en fantastisk historie.

Sendt første gang på DR1 d. 22.08.12

Flamingo Knud i haven

Flamingo Knud er manden bag Flamingo Naturpark i Vemb. En park på 60.000 kvadratmeter. Den er opstået af ulykkelig kærlighed, men historien ender lykkeligt. Desuden er det et sted, hvor utilpassede unge bliver sendt ud for at blive rettet af.

Sendt første gang på TV MIDTVEST d. 18.02.16

Flamingo Knud til trav

Flamingo Knud er manden bag stutteri Flamingo. Han købte en hingst som ingen andre ville eje eller have. Og blandt dens afkom er flere derbyvindere, og tilsammen har afkommet kørt over 52 mio. kr. hjem i præmiepenge.

Sendt første gang TV MIDTVEST d. 11.02.16

Flamingo Knud på pub

Flamingo Knud er manden bag Flamingo Pub - det værtshus, der solgte flest øl i provinsen gennem 80'erne. Det gik ikke stille for sig, når Knud havde fingeren med i spillet. Han sloges med rockere, han arrangede store koncerter og meget mere.

Sendt første gang TV MIDTVEST d. 04.02.16

Haven der ændrer rødder

Rødder der har svært ved at passe ind i skolen bliver sendt ud til Flamingo Naturpark udenfor Vemb. Og her passer de ind. Mange af dem kommer godt videre ud i samfundet.

Sendt første gang TV MIDTVEST d. 08.09.15

Danmarks yngste travkusk

Næste skud på Flamingo-stammen gør sig også i travsporten. Da Lasse Christensen var 15 år, blev han Danmarks yngste travkusk nogensinde. Se indslaget her

Sendt første gang TV MIDTVEST d. 16.01.19