Oasen - Begyndelsen på Flamingo Naturpark
Oasen - en lille hyggekrog

Oasen - Begyndelsen på Flamingo Naturpark

Flamingo Naturpark er skabt af ulykkelig kærlighed, der endte lykkeligt. Og Oasen her er faktisk omdrejningspunktet i den historie. Mine naboer, Johnny og Fjumse, ville gå hver til sit. Eller det vil sige, at Fjumse ikke gad at bo sammen med Johnny længere. Johnny derimod tog kampen op for at få Fjumse tilbage. Og for at vinde hendes hjerte igen, begyndte han at bygge denne oase midt i den 60.000 kvadratmeter store ødemark, der var her på det tidspunkt. For Fjumse har altid været glad for haver.

Jeg syntes, det så godt ud - og jeg holder mig sjældent tilbage for en god dyst, så jeg ville overgå ham og begyndte at bygge Slyk kloster. Og så udviklede det sig til en dum konkurrence imellem to mænd, der ville overgå hinanden. I dag er de 6 hektar ødemark forvandlet til en stor have. Der er sat over 1000 tons sten, 10.000-vis af blomster, og så er vi også kommet til at lave seks søer. Det var faktisk et uheld, men den historie kan du altid komme forbi og få. Du kan blot kontakt mig her. Eller læse mere om Havens historie.

Men det vigtigste af det hele: Projektet lykkedes! Fjumse kom tilbage, og hun bor stadig sammen med Johnny i huset ved siden af.