Om Café Flamingo
Café Flamingo ved en af søerne

Om Café Flamingo

Café Flamingo står delvist på pæle udover en af søerne i Flamingo Naturpar med udsigt ud over den dejlige have.

Faktisk er pavillonen, som nu hedder Café Flamingo, årsag til at Flamingo Naturpark blev åbent for offentligheden. Flamingo Knud ville bygge en shelter, der lå ud til søen. Men ved et tilfælde fik han fat i nogle billige vinduer, og de skulle jo bruges til et eller andet. Og pludselig stod der en pavillon. Og det måtte der ikke ifølge lokalplanen!

Den korte historie er, at Knud inviterede borgmesteren og kommunaldirektøren fra Holstebro kommune ud for at kigge på det, for at se, om de kunne give ham tilladelse på bagkant. De sagde til ham, at hvis han åbnede haven op for offentligheden, så ville de støtte op om pavillonen, så den ikke skulle rives ned igen. Og sådan gik det til, at Knuds have nu er åben for offentligheden. Og da Knud så de første mennesker gå rundt og nyde haven tænkte han: "Selvfølgelig! Det skulle jeg have gjort for længe siden!"

I dag er Café Flamingo et sted, hvor selskaber kan nyde dejlig traditionel dansk mad, når de besøger haven. Caféen har også åbent hver søndag i forbindelse med rundvisninger, hvor man kan melde sig til. Derudover er der som minimum også åbent hver lørdag (bortset fra den sidste lørdag hver måned), men også andre dage, hvor vi tilbyder både sandwich, thai mad, is og kaffe, øl og vand. - Og selvfølgelig til selskaber og andre arrangementer.

Forpagteren

Fra sæsonen 2020 har caféen fået ny forpagter. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Nitiya Kjær Lauridsen.


Forpagterne af Café Flamingo